Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
koupil jsem si teď Fiat Punto 1.1 5dv s centrálním zamykáním na DO. Když píchnu klíček do zámku, centrál normálně funguje a ovládáním ne. V ovládání několik let prý nebyla baterka, koupil jsem novou a centrál na dálku stále nefunguje. Mám nějakou kartu, kde jsou uvedené nějaké kódy k tomu. Poradili byste mi někdo, jak by se to dalo vyřešit, aniž bych to dával do servisu? Předpokládám, že v autě bude někde nějaký příjmač, ale nemám ani tušení, kde to tam může být a jak to vypadá.
Díky
přijímač je někde ve stropním panýlku(jak je lampička)...otázkou je kdo s tím kdy co dělal-nejjednodušší bude na vrakáči koupit za pár set pár(DO+přijímač )z jiného Fiatu,který před vámi ještě na autě vyzkouší...Pochybuju totiž že to bude origoš,za ty roky se to asi ztratilo...
doplněno 27.06.14 02:13: ...ne kódovat lze pouze "čistý" novy přijímač,jenže ten bude stát raketu...na vrakaci dostanete funkční oba "kusy" za několik malo stovek...jen si je oba prehodite...(klíč jde.vpoho odcvaknout a panylek na stropu je na par sroubkach,po odcvaknuti lampičky,zaslepek atd.budou vidět...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.