Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Netahne mi auto

Od: iv® odpovědí: 7 změna:
Dobry večer. Poslední dobou , cca dva týdny mě zlobí auto , ford ka , netahne. Jednou se to stalo pri nižší rychlosti, dvojka trojka , dneska i pri pětce. Rychlost max 80, plyn nezabere , dvakrát třikrát preslapnu zabere tak rychle že vylitnu jak strela. Poradi někdo? Upozornuji jsem ženská. ...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

asi bych začal výměnou palivového a vzduchového filtru

desade
hodnocení

0x
Dekarbonizace. Mel jsem to taky na autě
iv®
hodnocení

Zkusím pohledat na netu co je to ta dekarbonizace.;)

repkin*
hodnocení

0x

Dotaz tu byl tuším včera nebo předevčírem, tak proč nepokračujete v původním vlánku a zbytečně zakládáte novou stejnou otázku? Jinak odpověd by mohla být palivové čerpadlo + filtr

doplněno 27.06.14 21:28:

omlouvám se,přehlédl jsem aktualizaci

iv®
hodnocení

Tož děkuji za radu. Ja jsem určitě novou otázku nepoložila pokracuji ve svém původnim dotazu.

hodnocení

0x

Protože jste žena ,bude lepší svěřit maželovi ,příteli ,ale pže se ptáte zde tak asi taková osoba není,tak do servisu ( spíše nejaký garážista ale schopný!)

Mně se např stalo na dehtovém peu, že taky "netáhl" pak táhl , nakonec jsem zjistil,že to dělali brzdy,respektive hlavně staré brzdové hadičky!Po výměně OK!

iv®
hodnocení

Zkusím kolegy z práce a kdyz ani ti nic tyk servis. Uvidíme co s tim je. Všem děkuji za rady.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]