Dobry večer. Poslední dobou , cca dva týdny mě zlobí auto , ford ka , netahne. Jednou se to stalo pri nižší rychlosti, dvojka trojka , dneska i pri pětce. Rychlost max 80, plyn nezabere , dvakrát třikrát preslapnu zabere tak rychle že vylitnu jak strela. Poradi někdo? Upozornuji jsem ženská. ...
Dotaz tu byl tuším včera nebo předevčírem, tak proč nepokračujete v původním vlánku a zbytečně zakládáte novou stejnou otázku? Jinak odpověd by mohla být palivové čerpadlo + filtr
Protože jste žena ,bude lepší svěřit maželovi ,příteli ,ale pže se ptáte zde tak asi taková osoba není,tak do servisu ( spíše nejaký garážista ale schopný!)
Mně se např stalo na dehtovém peu, že taky "netáhl" pak táhl , nakonec jsem zjistil,že to dělali brzdy,respektive hlavně staré brzdové hadičky!Po výměně OK!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.