Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doliti oleje

Od: datlik3 odpovědí: 3 změna:

Zdravim, jsem dolil prevodovy olej do te plastove zlene krytky co je na prevodovce, Audi a3 1997 1,6, Prosim muzete, poradit jestli to je spatne, nebo jak? dekuji,

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A teď nám ještě prozraďte proč jste doléval olej. Že do špatnýho místa je už jasné, ale proč? Usoudil jste, že je ho málo? Jak jste to zjistil? Nebo jste ho měřil a kde? Nezlobte se na mě, ale proč si přiděláváte práci, když tomu nerozumíte?

Každý nemůže rozumět všemu, to je mi jasné a já vás za to neodsuzuji. Někdo dělá auta, jiný letadla a někdo je zahradník, jiný lékař, ale proč se pouštíte do něčeho, kde můžete nadělat nejen škodu, ale jak to tak sleduji i ohrozit sebe a ostatní účastníky na cestách tím, že uděláte nějaký neodborný zásah do auta. Příště taky může po neodborném zásahu přestat brzdit nebo řídit. Nechte si to zkontrolovat a dolít v servisu, je to za pár korun.

hodnocení

0x

tam bude stejnej typ motoru jak v oktávce 1.6- 00-a já když ho měnil tak sem ho doléval přez kontrolní šroub z boku převodovky imbus č.17 -musí se sundat levý přední kolo a ted nevim myslím i plasty

napiš typ motoru je to 8 či 1 ventil? snad si to nenalil do spojky? *ee*

datlik
hodnocení

Hm uz to tak vypada, asi 1DC, hned to vyteklo, ted z to vim ze je to blbost

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]