Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lakování lemů

Od: heliport* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

chci si nalakovat lemy blatníků. Lem je z plechu, ale má na hranách nalepenou gumičku. Ta je tam pevně přilepená a navíc je hrozně tenká. Sundat nejde. Jak mám postupovat při lakování? Na plast mám primer, na plech plnič. Nechci aby se mi v budoucnu začala gumička loupat. Nejdřív vše primerem na plasty, pak plničem a na to lak? Nějak ty dva různé druhy povrchu zakrývat skoro nejde. Bude takhle barva dobře držet i na plechu?

Děkuji za odpověď

Lakování lemů

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
...tu "gumicku" je přeměňuje sám uši dolu(mechanicky)...pak odmastit,plnic,brousit az tak min.1200 hrubost(pod vodou) barva a lak...
doplněno 24.06.14 22:00: ...ma byt gumicka musí jít dolu...mechanicky...neprelakujes ji(ničím)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lakování plastů

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]