Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam dotaz sviti mi na skoda octavia1 airbag a na pc ukazalo krouzek pod volantem ,koupil jsem jinej a chlap mi rikal ze kdyz ho vymenim budu ho muset nejak nakodovat ...Nemate zkusenosti nekdo kdo to meni uz
0x
Oprava airbagu nevyřeší svícení kontrolky. Po opravě bude nutné chybu vymazat z registru chyb v řídící jednotce, např VAGem nebo v servisu. O žádné kodování se nejedná a po připojení příslušného zařízení do diagnostické zásuvky a vyhledání chyby je to otázka vteřiny.
dekuju prave mechanik mi rikal ze kdyz to vymeni tak to bude muset nakodovat nekde protoze to nedela a diagnostiku ma tak bud keca a nechce to delat ze ano ![]()
Mas tu 2 prispevky o tom istom v priebehu 2 dni.Uz ti viaceri odpovedali.Poradim ti :vymen mechanika..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.