Nejste přihlášen/a.
Dobry den mam dotaz sviti mi na skoda octavia1 airbag a na pc ukazalo krouzek pod volantem ,koupil jsem jinej a chlap mi rikal ze kdyz ho vymenim budu ho muset nejak nakodovat ...Nemate zkusenosti nekdo kdo to meni uz
Oprava airbagu nevyřeší svícení kontrolky. Po opravě bude nutné chybu vymazat z registru chyb v řídící jednotce, např VAGem nebo v servisu. O žádné kodování se nejedná a po připojení příslušného zařízení do diagnostické zásuvky a vyhledání chyby je to otázka vteřiny.
dekuju prave mechanik mi rikal ze kdyz to vymeni tak to bude muset nakodovat nekde protoze to nedela a diagnostiku ma tak bud keca a nechce to delat ze ano
Mas tu 2 prispevky o tom istom v priebehu 2 dni.Uz ti viaceri odpovedali.Poradim ti :vymen mechanika..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.