Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nehoda a pojistné plnění

Od: krnavek odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, chtěl bych poprosit o názor nebo radu k mému případu. Koncem ledna tohoto roku jsem zavinil nehodu se služebním autem, ve 4 ráno při zásobování obchodu se mi rozjelo auto a odřel jsem zaparkované auto a nehodu neohlásil, během dne ale na mě Policie přišla a já vše přiznal a řekl jak se to stalo. Po sepsání protokolu jsem ho dodal na firmu, aby poškozenému mohla být pojišťovnou uhrazena oprava, ale ta teď 4 měsíce po události oznámila firmě, že jí tuto pojistku neuhradí a mě teď hrozí, že to po mně bude firma chtít uhradit. Je nějaká šance, že ještě půjde rozhodnutí pojišťovny zvrátit? Je mi totiž divné, že to pojišťovna nezamítla hned po nahlášení události. Předem děkuji za jakýkoliv názor

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je v tom nějaké nesrovnalost,

pokud jste způsobil nehodu a poškození druhého vozidla, plnění půjde z Vašeho pojištěného auta

Pokud Vaše firma prokáže, že jí vznikla škoda Vaší vinou, může to po Vás vymáhat..

betaraybill*
hodnocení

0x

Patřilo by ti to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]