Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodejnost Astra F, 1.6, 1996

Od: tomibender* odpovědí: 6 změna:
Ahoj, chtěl bych se zeptat, za kolik může byt prodejna astra f, r.v.1996, téměř bez koroze, po výměně rozvodů, garazovana, najeto 82.000 km, nástřik podvozku, eko zaplacena. Myslíte, že bude hodně optimistické začít na 30.000? Je v opravdu dobrem stavu.
doplněno 23.06.14 12:35: Asi máte pravdu, je zbytečné se ho zbavovat. Nájezd odpovída, je po prvním majiteli, kupoval jsem ho přímo od 90 leteho pana, takový ten typ "proc tam máte napsáno jezdím na Castrol když nejezdíte". Všechno tam bylo původní, vzduchový filtr z roku 95, palivový zrovna tak, kabinovy též a překvapilo mi že nebyl ani jeden z nich nebyl zaneseny. Na vic k tomu byla původní serviska, jezdil s tim do autorizaku a průměrný nájezd roční byl 3000km. Interiér je jako u nového auta.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

2x

Pokud je to auto v pořádku a jezdí, je zbytečné se ho zbavovat, i kdyby jste mu měl sudnat značky a dát ho do stodoly. Dostanete za něj pár tisíc a zbavíte tak auta, které Vám mohlo ještě několik let sloužit. Tak to mám třeba já s feldou, mám na ní čtvrt milionu sice a jezdím s ní tisice kilometrů měsíčně, ale jelikož je v naprosté kondici, tak nevidím důvod, proč se jí zbavovat. Vím co je na ní všechno dělané, vím, co od ní můžu čekat a znám ji jak vlastní boty. Radím Vám - nechejte si jí doma, třeba pro dítě, manželku, já nevím...

hodnocení

0x

No, prodat jde leccos, ale těch 82 tkm na dvacetileté auto je poněkud podivné, to smrdí stočením. Nicméně pokud je to auto skutečně v cajku, tak by se teoreticky dalo mluvit o 30, s tím, že ,,při rychlém jednání sleva možná´´, přičemž její výši bych viděl nejmíň na pětku.

helin

Kamarád má shodou okolností taky Opla Astru tuším, že rok 1998 a má na ní 16.000 jezdil tím jeho děda tak jednou za dva měsíce. Takže ty kilometry nemusí být rozhodně nesmysl.

hodnocení

0x
No řeknu ti to na rovinu... Mam doma tu samou akorat rok 97
Rezne to jak zběsilý... Ale je to spolehlivej držák před tydnem se tam dělala prní větši pprava- těsnění hlavy... Musis se o ten motor starat a pak bude dobře sloužit...
Za 30 tisic to asi ne ale 20 možna pokud je ve velice dobrem stavu.
Mame na ní přes 170 tisıc..
doplněno 22.06.14 21:18: No jestli ji prodavaš tak to si ji radši nech a dojezdi jí... Ještě pár let ti bude určitě sloužit dobře...

hodnocení

0x
To že je eko zaplacený je výhoda. Ještě kdyby to bylo čerstvě po technický tak by těch 25 byla snad celkem reálná cena. Se zimníma gumama navíc nebo na litých kolech by snad někdo dal i víc.

novada*
hodnocení

0x

Známí koupili opel astra F 1,6 v hatchbacku za 5000.. Myslel jsem si co to je za vrak a ono je to hezký zachovalý auto po nekuřákovi s krásnýma litýma kolama a hezkým lakem. Uplná závist

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]