Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukradeny maly TP a chybny udaj ve velkem

Od: ocasek15 odpovědí: 4 změna:

Ahoj uz sem to tady resil mam auto,ktere je zcela jiste EURO 3,ale v ve velkemTP je spatne uvadeno EURO 2 tudiz mam platit ekodan. 4 mesice jsme vpohode jezdil,protoze sme mel neprestrihly maly TP,ale nedavno mi ukradli vsechny doklady i s malym TP a ted su v haji,protoze bych mel rychle jit pro duplikat,ale kdyz je auto v polo prevodu musel bych hned dohlasit a to ted neprichazi v uvahu ukradli mi totiz 60 tis a platit 4 tis ted na urade fakt nemuzu. jenze jezdit na velky TP je na tucnou pokutu ze?

dokaze mi nekdo rict co se stane kdyz clovek ztrati maly i velky TP? jak se postupuje? kdyz bych nahlasil,ze mi ukradli oboji

jak by dohledavaly udaje? jedien podle SPZ ze? chtel sme se totiz vyhnout tomu spatnemu udaji a kdyz by se to znovu tvorilo aby tam daly spravny jestli rozumite. resil sem to s dovozovou STk,kde se to pred 7 lety delalo i s urade,kde se prihlasovalo a nikdo mi nepomohl.

ja absolutne nechapu proc bezna STK nemuze auto projit zmerit emise okamzite dat potvrzeni,ze to je EURO 3 vzdyt to je i na tom posr... stitku pod kapotou

jedina sance tedje vyzadat si udaje od FIATU,ale oni jsou takove podvory,ze chteji zaslat predem 2 tis a pak nekolik tydnu trva overeni a to je dost velky risk. nejaky blbec zase udela chybu a penize mi nevrati.

ale ta usetrena tisicovka se mi fakt hodi ted nahanim doslova kazdy haler.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Kromě prohlášení výrobce (Fiat) by mohl stejně posloužit jiný velký tp auta ve stejným tipem motoru. Aspoň u zápisu povolených rozměrů pneumatik to tak funguje. Když člověk sežene jiný tp kde je to schválený tak mu udělají zápis stejně jako by měl souhlas automobilky.
Zkusil bych se obrátit na nějaké fórum nebo klub příznivců značky fiat a poprosit aby vám někdo techničák se záznamem euro3 oskenoval.
ocasek15
hodnocení

Noo to me prave rekli,ze to nema nejaky cisloted nevim jaks e tomu nadava kvuli tomu,ze to je auto z dovozu a ,ktere se v CZ neprodavalo kecal bycl nejaky OVR nebo tak neco. jinak na STk nasel alfu 156 stejny motor jasne ,ze to je EURO 3,ale rikal,ze z toho proste nemuze nic potvrdit.

ja nechapu proc delaji takove problemy ja zadny podvod nedelam je logicke,ze auto 2003 melo EURO 3 a je to jasne na stitku vozidla

erikch*
...je to bohužel klasika...jen prostý fakt,ze auto vyrobené po roce 2001 na území EU nemohlo mit jinou,horší,emisní normu než Euro III...ale jinou(levnější) cestu než kopii identického motoru na úřadě k doplněni zápisu nenajdete...a není podstatné zda auto bylo ofiko prodáváno v CR podstatná je globální homologace i pro EU-bez te by to nemohli vyrábět...
ocasek15

naprosto souhlasim,ale oni ti blbouni mi rekli ja vim,ze to asi bude EURO 3,ale ja bez nejakeho potvrzeni vam to nemuzu prepsat:D. tak si rikam poprosit ve fiatu at mi napisou par radku a hodi tam razitko,ale pochopil jsem,ze oni budou chtit uplne neco jako dovozovy protokol coz vyda jen urcita opravnena osoba a za to chteji ty 2 tis.

a pritom jen kdyz ve fiatu hodi VIN,tak hned jim vybehne CF3 coz znamena EURO 3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]