Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlnovec výfuku

Od: bery* odpovědí: 2 změna:

dobrý večer,má někdo zkušenosti s montáží vlnovce viz přiložený obrázek?...montuje se na trubku pomocí spon a nejspíš nějakého těsnícího tmelu...je to asi jednodušší práce,ale není lepší vlnovec na trubku navařit?

Vlnovec výfuku

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

mám to na Focusu cca. dva roky. na aukru to prodávají na konkrétní modely vozů, jen na mém autě je z jedné strany příruba, tak že ten vlnovec mám jednodušší. trubku jsem máznul tmelem od Walkeru a funguje to v pohodě. i s dopravou za litr. vlnovec i s parohama stojí 5 tis.

hodnocení

0x

ano navařit je to lepší leč pokud starý vlnovec na trubkách dobře flexou odřežeš a při montáži nového použiješ pastu na spoje výfuků nevidím důvod proč by to nemělo taky fungovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]