Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake auto do 75 000?

Od: jkb odpovědí: 7 změna:

dobry den, rad bych se dozvedel doporuceni nebo rady a tipy jake auto vybrat. Chtel bych auto do 75 000 kc. Do práce najezdím denne kolem 60 km a za mesic to dela zhruba 1000 km. takze nejezdim zrovna kratke trasy. Motor sem si predstavoval tak 1.6 nebo mozna 1.4 a asi nejlip v benzinu. Stim ze bych chtel 5 dvere a ne 3 dvere.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Jsem pro českou oktávku.

hodnocení

0x

Focus 1.6 z roku cca 2003, za tu cenu asi nic lepšího nebude

punker*

ale bude...třeba Fiat stilo 1.6 r.v.2005-2006 ty první (myslím kolem roku 2000),nebyli ještě tak vychytaný (odcházely zapalovací cívky) ale ty pofaceliftový už sou vychytaný :) každýmu se líbí něco jinýho...mě se focus taky líbí,ale když vydím jak rychle hnijou,tak bych do toho nešel

kubik*
hodnocení

a co octavie nake nebo golfy?

punker*

Dost lidí si je chválí,tak bych se toho taky nebál,ale osobně bych koupil VW škodovky se mě nelíběj,ale jak říkám tisíc lidí tisíc chutí,jinak sou oktávky taky dobrý

ujendys*
hodnocení

0x

peugeot 607 2.2i jednoznačně!

gocars*
hodnocení

0x

Pěkný den, jednoduchá a hlavně funkční rada :) pokud budete vybírat benzín, Focus 1,6i je super volba, dokonce věřím, že s Vaším rozpočtem by se dalo vejít i do Focusu druhé generace (od roku výroby 2005), s motorem 1,6i 74kW je to super volba, spolehlivost na jedničku, spotřeba taky super. Pokud by jste chtěl naftu, tak doporučuji cokoliv od koncernu VW s motorem 1,9 TDI a to buď 66kW nebo 81kW, nelekněte se, tyto auta jsou docela cenová pálka :) ale zase je pravda, že ten motor je neskutečný... pokud by jste chtěl ještě poradit o něco více do hlouky, klidně zde napiště na sebe email, a tam to můžeme dořešit :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]