Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat kde si mám nechat přestavět své auto na lpg. Nechci garážníka ale spolehlivou firmu, která přistupuje spolehlivě.
Mám Subaru Outback .
díky za odpovědi
Já mám lpg už přes tři roky v subaru legacy a nechal jsem si to přestavět na plyn v Zubří . Spotřeba plynu je cca 9 litrů .Přepíná mi to na plyn poměrně brzy tak to je výhodou pro mé krátké trasy kdy neustále startuji. Dnes mám ujeto asi 65 tis. kilometrů a funguje to skvěle. Nechal jsem si tam ještě dodělat přimazávání ventilů flash lube. Zařízení je tam lovato easy fast s 53 litrovou nádrží místo rezervy. Co se týče personálu tak je příjemný a vstřícný, ale toť můj názor. Celkově jsem spokojen i s autem i s firmou. Nechávám i kontakt dle zájmu www.autanaplyn.cz.
Váš jajda.
Poněvadž jsem od zlína tak jsem se objednal do lovato service v Zubří. Myslím že to je dobrá volba vzhledem k tomu že to mám cca 65km ale zaujala mne i cenová nabídka 28500,- kč s nádrží do rezervy. Budou mi tam dávat sekvenční vstřikování nějaké easyfast - lovato. Tak jsem zvědav jak to pošlape. Jinak se na ty ůspory celkem těším neboť s tím nemám žádné zkušenosti. Jak dopadnu tak dám vědět aby jste byli v přehledu.
Hezký den přeju.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.