Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr SPZ

Od: ondrah* odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, chci se jen zeptat jestli je možnost výběru spz? Nemyslím přímo číslo. Ale, když se přepisuje auto, tak dostanu přidělenou spz podle okresu, kde bydlím. Potřebuji vědět jestli je možnost, aby mi přidělili přažskou spz i když mám bydliště na Brněnsku?
Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
20.06.14 10:26
hodnocení

0x

ne

timkim*
hodnocení

0x

Jde to, ale musíte mít kamaráda v Praze, který tam má trvalé bydliště, kterému dáte plnou moc a on to tam přihlásí. Pokud by jste jednal osobně, budete muset na dopravku tam, kde máte trvalý pobyt.

janplinto*
hodnocení

0x

Nejde to a připouštím, že takový požadavek by zřejmě vešel do historie...rezident brněnského okolí, požadující pražskou registrační značku. *vtip*

hodnocení

0x

Ondro, zatím to bohužel nejde, zákon který je již schválen a umožnil by to, bude asi odložena jeho platnost...

ondrah*
hodnocení

No to se nedá nic dělat. Děkuji za rychlou reakci. Jsem často v Praze, a tak jsem chtěl vyměnit spz na jejich.

hodnocení

0x

Při změně se v rámci kraje se RZ nemění byť je to při změnách okresu,RZ dle okresu iž dlouho nejsou,respektive se nepřidělují Je možnost pkd je ještě SPZ s např! VY, a Vy jste přímo malebná jihomoravská výska,tak si Vyškovskou můžete ponechat.

Jen tak mimo- před pěti roky při přepisu auta se mne úřednice ptala , zda-li mám nějaké přání na RZ (mezitím jsem viděl že vytáhla několik asi tři a položila si je na půltík ,co na nich bylo jsem neviděl) ale všechny měli jedno společné a to písmeno C, kombinace čísel mimoto co mi nakonec dala nevím!

olaf71*
hodnocení

0x

to je jako si dát trvalé bydliště v Brně a chtít do OP napsat Praha. proč to vůbec chceš. chceš být "jiní" jako oni?

hodnocení

0x

Teda na Brňáka celkem zajímavý dotaz ! Spíše potkávám opačně naladěné lidi - my máme na služebních autech pražské značky, mě je to vcelku šumák, ale kolega z Tuřan to nevydejchává a tak má na autě něco takového

cedulart.cz/...

vasekn
hodnocení

0x

Docela dobrý, že se najde ještě někdo kdo chce naší SPZ, ikdyž bydlí jinde. :D Já bych A taky neměnil. :)

ujendys*
hodnocení

0x

proč řešíte takovou hloupost,do toho vám nic není jakou máte RZ

trtr

Asi takto, Pražák na Moravě, rovná se netolerance od ostatních a případně i policie, to samé Brňák v Praze.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]