Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi, mohu převážet benzín do auta v 25L kanystru, kde bylo uskladněno mazivo WD40?
oleje-vazeliny-cistice.he/...
Klidně můžete.dle tech listu je WD extrémně hořlavý výrobek. Protože je kanistr určen na ropné ,vysoce hořlavé produkty,může být i na benzín.Odkud jste? jeden či dva bych od Vás klidně odebral!
doplněno 19.06.14 09:15:Škoda,já jsem JH.
doplněno 19.06.14 09:19:Ještě malý doplněk,všechny nádoby (kanistry,lahve adalší) v čem se skladují,převáží,prodávají ropné produkty,ať již WD,motorové oleje jsou použitelné na všechny ropné produkty,i naftu,benzín atd!
Tady je bezpečnostní list, ale moc se v tom nevyznám - ges.cz/...
Jde mi hlavně o to, aby mi to v autě třeba nebouchlo od statické elektřiny apod...
Děkuji za odpověďi. Tak benzín do toho tedy dávat nebudu.
Mám celkem 10ks těchto kanystrů a marně přemýšlím na co je použít... Původně jsem je chtěl použít jako zásobníky pitné vody na chatu, kde není studna ani vodovod, ale vzhledem k použitému obsahu vůbec netuším, jestli bych to kvalitně vymyl.
Pak zbývá říznout vršek a udělat z nich květináče nebo odpadkové koše (s plastovými pytlemi uvnitř)...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.