Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto z depozitu na nového majitele v německu

Od: nuke odpovědí: 2 změna:

Přeji dobrý den, jsem majitelem automobilu, který je rok už v depozitu, takže má už propadlou TK a jedná se mi o to, že autímu se tenkrát spálila spojka v německu, tak se tam auto nechalo u známých, a ty se rozhodli, že si ho letos odkoupí, ale jelikož je auto hlášené na mě v čr, co je vše potřeba za doklady, abych to za ně v čr dořešil a auta se z českého registru zbavil?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

0x

Dle mého skromného názoru by mělla stačit řádná kupní s mlouva a velký TP. Odboru dopravy by mělo být jedno, kam se auto prodává. V každém případě nezaškodí uvednout telefon a na místním Odboru se ještě pro jistotu zeptat. Sám kdybych takto něco cizincovi prodával, pro jistotu bych přinesl i kopii jeho osobního dokladu pro případ, že bych narazil na přehnaně iniciativního úředníka, i když si myslím, že je to zbytečné.

nuke
hodnocení

tak jsem byl na odboru dopravy a je to prý takto, stačí mít kupní smlouvu, zaplacenou povinnou, velkej techničák, odpouští se pak technická způsobilost, když už je autí v německu, s tímto se pak vyjme auto z depozitu, zaplatí se 800 Kč, a kompletně se tímto auto odhlásí z českého registru, na mou osobu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]