Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,rád bych věděl jestli a jak dlouho mám nějakou záruku u automechanika v neznačkovém servisu na ůdajně vyměněný za nový termostat,který za 2 měsíce to budou 2 roky zase nemaká,díky.
doplněno 17.06.14 22:26:Ano ůčet mám,dělalo se tam tehdy více prací a tak je cena za všechny výkony,prostě šalamounsky a vyčůraně napsaný a to se kroutil,že jsem si o fakturu řekl,ale mě jde o princip,protože kdyby tam dal nový,tak mě neříkejte,že se do 2 let porouchá,spíš ho -rozchodil-a vrazil ho tam zpět,já řikám že když ti tito lidé něco spravují a ty u nich nesedíš,tak tě ojebou vlastě dneska se už neopravuje,dnes se jen mění
Nový se klidně i dříve porouchá. Nekupovat šmejdy. Pak to takto dopadá. Lidi na originály ohrnují nos.
Třeba na Feldu MPi a SPi plastové domky termostatů (96 - 01) stojí originály 800 - 900kč. Ano, nemají je všude, ale přímo u Škodovky vždy. V nějaké malé prodejně nabídnou maximálně nějakou čínu či turecko, protože za 900 by ho neprodali a ležel by jim tam dlouho. Servisákům je jedno, co montují.
Kvalitní alternativa je značka Wahler. Pozor nesplést s Wernet (ten tak dobrý není, ale propadák taky ne).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.