Nejste přihlášen/a.
Jelikož je motor přes spojku, převodovku, rozvodovku a hnací hřídele pevně spojen s koly, určitě nemůže řídicí jednotka za vysoké otáčky. Máte pravděpodobně zařazený nízký převodový stupeň, prokluzuje spojka, nebo špatně ukazuje otáčkoměr.
doplněno 17.06.14 15:35:díval jsem se na videa s A4 2.6 a při 140 točí něco přes 5000 na trojku, na čtyřku necelých 4000.
Audiny neznám,ale zeptám se-není vyměněná převodovka? Přesně takto se mi chovalo vento tdi,do kterého jsme dali převodovku z benzínové bory (jiná nebyla po ruce). Auto zrychlovalo jako raketa,řadil jsem 1-3-5,jen maximálka spadla někam na 120km/hod...
ne prevodovka je origo i motor tak nevím zkusím diagnostiku jestli neco ukaže ale dost pochybuji v servise mi rekli ze by mohl byt skrat v cidle na otackomer ale to jse mi zda taky blbost no jeste jsem to vcera projižděl a pri 210 jsem byl za hranicí 7000 otaček tak nevím
Nevím jak s touhle kubaturou, mám podstatně slabší jen 1,8i16V-81kW a točím cca3000 a jedu kolem 100 při dálniční jizdě 130 točím kolem 4000 takže mi to přijde OK ale něco mi říká, že na tu kubaturu by to mělo být jinak!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.