Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klimatizace sharan

Od: markkko* odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer! Naše vozidlo vw sharan po zapnutí klimatizace nechladí a nebo teda jen málo. Klima byla doplněna v září 2013. Nejezdím zrovna dlouhé vzdálenosti ale po 25 km mi nepřišlo že by bylo v autě příjemně vychlazno a z větráku to foukalo stále vlažný. Za jak dlouho a nebo po kolika km máte v autě příjemně Vy když je venku třebas 30°C. Díky za info.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Klima byla jen doplnena nebo byl zjistovan mozny unik? Jestli vam to nekdo jen doplnil, mozna to znovu uteklo. To se stava. Doporucuji navstivit odboniry, kteri zjisti i mozny unik a to bud kontrolou tlaku, nebo fluorescencni latkou a UV svetlem. Klima se musi projevit do par minut a km, ne po 25km.

majco
hodnocení

0x
Pokial ide vlazny tak klima zrejme nema dostatocny tlak v obvode.skuste na volnobehu zapat klimu otacky motora mierne klesnu a hned sa vrati spat..pokial sa tak nestane tak zrejme nebudete mat dostatok tlaku v sustave..je tam tlakove cidlo ktore to vzopina..tiez moze byt vadne aj to..treba zajst niekomu kto je certifikovany na klimatizacie a na masine mu ukaze ci tam je tlak pripadne ci niekde nefuci..tiez mi isiel zo zaciatku vlazny az uz vobec klimu nespustilo a na masine mi zistil ze nemam ziadne chladivo v klime tak doplnil a klima po zapnuti zacne chladit za cca 10 sekund studeny vzduch

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]