Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se jen zeptat, nejlépe někoho kdo vlastní octavii tdi 66kw, popřípadě nějakýho mechanika. Chci si koupit toto auto, ale věčinou mají najeto +200.000 km. Tak, kdy se dá očekávat výměna převodovky, spojky apod. částí. Vím, že záleží na mnohém, ale určitě víte co v dílně často u těchto vozů měníte? Nebo naco tyto vozy trpí?
+ nějaký tipy naco si dát při výběru pozor, co se dá zjistit z venku, zevnitř...
Děkuji za Váš čas.
1,9tdi 66kw-neskutečný motor,při běžné údržbě vydrží hodně.Kupoval jsem tato auta,na tacho kolem 200tkm,takže v reálu spíš 300tkm a vždy mi dva roky vydržela,na taxíku,takže když šla pryč,byl nájezd kolem 500tkm a ještě jela. Při 300tkm začínají potíže se startem horkého motoru,dá se to levně řešit. jen dejte pozor,at nekoupíte bývalého taxíka,to se dá poznat podle stk jednou za rok,děr po uchycení taxametru,"zbytečných" drátů kolem tunelu,vymačkaných pirelek od káblu majáku
Moje bývalka toto auto kupovala, když mělo najeto něco přes 200.000,.
A za pět let vyměnila akorát spojku. Takže údržba veškerá žádná.
... Tedy abych řekl pravdu, tak musela loni koupit akumulátor. Ovšem to by se stalo i u Porsche.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.