Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádci, chci se zeptat. Prodávali na fáčko spojkovou sadu LUK - přítlačák, lamela, ložisko, za 1300 korun. Přestali to prodávat (respektive jsem to nestihl koupit.. grrr ). Normálně stojí asi 2300 korun Valeo. Přemýšlím, jestli by se dala ta spojka použít z feldy (maj jí za 1500). Konstrukčně stejný motor - 1.3. (jestli je to bmm, karburátor, nebo mpi - nic neřeší). Z toho jsem si vydedukoval, že je setrvačník stejný (lamela 190mm). Někde jsem našel na netu spojkovou sadu a bylo dole užití jak na fáčko, tak na feldu I a II. Jde to? .. Bude se měnit lamela, ložisko a přítlačák.
Je to záměný. Levnější je třeba tady cc-autodily.cz/...
Když se zaregistruješ s IČO, tak 10% dolu.
Já jsem toho LUKa kupoval naposled ještě za cca 800Kč. Takže to šlo nahoru.
No to jo.. cena letí nahoru. Jinak jaký je ten LUK? je to dobrý? určitě lepší než ta moje vyšmajdaná lamela :D
Mám slovenské ložisko a Sachs lamelu a přítlačák. Je to i na Feldy SPi a MPi.
Nepasuje na 1.6MPi a 1.9D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.