Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat jakou značku brzdových kotoučů a destiček by jste mi doporučili na felicii? Uvažují o FERODO...jedná se mi hlavně ať se při prvním prudkém brždění nezkřiví Děkuji
Já myslím, že v případě Felicie není potřeba přemýšlet na nějakými extra brzdami. Pokud nemáte závodní speciál a hodláte jezdit po silnici jako člověk, těžko poznáte nějaký velký rozdíl.
Pokud Vám jde o tuning, tak lovte úplně v jiných vodách.
Ferodo,Zimmermann,TRW - vše výborná kvalita.
Mám repase třmenů TRW (pístek,gufera,čepy,držáky třmenů - protože mi je staré čepy vymlátily a abnormální čep jsem nechtěl)
Brzdové hadice Semperit - doporučuji, jinak top kvalita ATE
Kotouče Ferodo a obložení mám zatím Tomex, ale i tak to brzdí, Jsou měkké, kotouče neubývají akorát destičky dost špiní kola, ale mám plecháče, takže jen zevnitř.
Vzadu pakny Ferodo a původní LUCAS bubny, ale při výměně bych kupoval Zimmermany.
Brzdový válec mám Fragokov (žádná čína) a prasátka TRW. Na brzdách se nešetří, ať si píše kdo chce co chce.
Nevím odkud jsi a v jakých reklacích u Vás jsou.U nás na Xantii po starlinech byli cenově nejlepší kotouče Barum (nepletu se ,opravdu Barum-němci prý koupili značku!)mám je tam zatím (ťuk,ťuk,ťuk) půl roku a Ok ze začátku nebrzdit nějak prudce,prostě je opatrně prvních cca100km zajet. Desky jsem neměnil ,ty jsem dával před rokem nové zn nevím.
doplněno 16.06.14 11:19:6el nepamatuji kde,ale jeden výrobek zn Starline byl zkušebnou vyhodnocen jako nejlepší ale již nwn o jaký díl šlo tuším mlhavě že zrovna kotouče na Oktu-golfa?,lepší než od renomovaných značek,ale v sumáru to byla výjímka!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.