Nejste přihlášen/a.
Zdravím pánové a dámy,
omylem sem nechal zapnutá světla na autě a nyní nemohu auto nastartovat. Byla zapnutá celkem 24hodin a napětí na akumulátoru sem naměřil 10,5V Je to možné? Sem myslel že tam bude cca 0V
doplněno 15.06.14 15:46:Když otočím klíčkem zapalování,tak auto ani neškytne,žádná kontrolka se nerozsvítí,zkrátka jako bych tím vůbec neotočil.
Proto se mi zdá těch 10,5V nějakých divných.
Možné to je. Otázka zní, o jaký aku jde, některé jsou dost náchylné na podvybití, některé jsou odolnější. Doporučuji aku co nejdřív nabít, je možné, že to bude v pořádku. Sám jsem nedávno řešil podobný případ, kdy aku na Octávce byl natolik vybitý, že ani nedokázal otevřít dveře centrálem. Vyřešil jsem to připojením na nabíječku, 20minut intenzivního nabíjení, pak motor naskočil. Počítal jsem s tím, že baterku příležitostně dobiju, ale jelikož auto denně hodně jezdí, nebylo to ani třeba, dobilo se to jízdou.
Napětí, které jste naměřil, je zřejmě bez zátěže, tak zvané elektromotorické napětí naprázdno. Když zapnete jakoukoliv zátěž, například zkusíte rozsvítit světla, pustit autorádio, nebo cokoliv, tak vám napětí vlivem vnitřního odporu akumulátoru asi klesne hodně pod 10,5 V. Je to tím, že váš voltmetr, zřejmě digitální multimetr, má velikánský vnitřní odpor a při měření odebírá pouze maličkatý proud v řádu mikroampér (µA), který akumulátor vůbec nezatíží a tak napětí naměříte.
Tak už sem sehnal nabíječku a dobíjím. Jedná se o bezudržbový akumulátor nebo ne?
Odmontoval sem totiž i 6 zátek které jsou pod červenou samolepkou. Všude čtu že jsou šroubovací,tyhle sem ale právě musel plochým šroubovákem jemně "vypáčit"
Mám je dát zpátky a nebo to mám nechat otevřené?
Zdravím, myslím že je to bezúdržbovýá aku, akorát že jste pod nálepkou našel krycí víčka, která se normálně neotvírají. Ale pokud jste je otevřel, tak to nechte větrat a kontrolujte hladinu všech článků, případně zakryjte desky dolitím destilované vody (ne normální). Při dolevání odpojit od nabíječky, nechat chvíli v klidu a nasaďte si brýle- je tam kyselina. Aku nesmíte utopit, jen zakrýt desky. Protože máte víčka oddělaná, nechal bych aku tzv. provařit, ať chvíli plynuje-bude slyšet syčení, ale jen chvíli (cca 5 minut), takže hlídat.
Ono je docela zásadní, JAK a ČÍM nabíjíte. Ideální je nabíjet proudem odpovídajícím 1/10 kapacity, tedy ve Vašem případě cca 4,5 A . Baterie by se pak měla nabíjet po dobu 12h. Pokud je to ,,chytrá´´ nabíječka, tak ta se řídí sama a sama ukončí nabíjení s tím, že přejde většinou do konzervačního nabíjení.
V takovýchto případech nemusíte víčka demontovat ani u klasického aku se závitovými zátkami, tedy za předpokladu že je v ní dost elektrolytu (zaplavené desky). U bezúdržbových aku není vůbec nutné pod víčka lézt.
Mám automatickou nabíječku. Napřed začalo nabíjení na hodnotě 4,5A a poté za chvíli stouplo na 6A.
Nyní po třech hodinách stále 6 A. ,napětí na svorkách 12,6V
Jestli je tam dost elektrolytu netuším,zase tak se v tom nevyznám.
Takže mám zátky raději zadělat?
Takže.
Nabíjel sem včera 14 hodin automatickou nabíječkou. Napětí po 14 hodinách při zapnuté autonabíječce bylo 14,4V. Při odpojené nabíječce napětí 13,5V
Poté po 10 hodinách kdy byl akumulátor vklidu a bez zátěže,bylo na něm 13V.
Nyní opět už hodinu dobíjím.
Dobíjecí proud postupně klesá,nyní dobíjí proudem cca 0,5A . Napětí při zapojené nabíječce je 14,9V.
Magické oko je ale pořád černé,to nechápu
No tak to vypadá že nabíjecí proud už je téměř nulový. už z toho víc nevydoluju. Napětí na svorkách při zapnuté nabíječce je 14,9V. Ještě tak půlhodiny počkám a poté nabíječku odpojím.
Nechápu ale proč je to oko pořád černé
neštuduj oko šoupni baterku do auta a změř dobíjení pokud bude o.k. jezdi a jakmile klekne do 14 dnů scháněj novou
doplněno 17.06.14 18:19:natočit auto,pustit lumený světla a na baterii musí být 13.8-14,3V jak je mín je to špatně měření opakuj i při cca 2-3tisících otáčkách
jo a napětí by nemělo bejt větší jak 15V
Takže když je černé je už KO,což ale neznamená že se musí IHNED vyhodit,jednu takovou jsem měl přes tři roky na různé "pokusy" schovanou a než jsem ji potom vyhodil,tak šlapala,ale ne v autě! Jak úpíše nade mnou-pkd vydrž 14 dnů a víc,dobrá ale buď připraven pořídit novou,když ne nyní tak asi na zimu jistě,pak nebude držet!Ještě doporučím změřit hustotu elektrolytu hustoměrem! nabitá musí mít tuším 1,28? g/l? pkd špatně nekamenovat ale opravit už si to totiž nepamatuji!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.