Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto do 35tis

Od: manotek* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, jaké auto si mám koupit? Mám na něj 35tis :) Sem koukal na golfiky a na fabie, tak nevím, potřebují poradít a fiata sem se zbavíl, to bylo auto na h...o :)

doplněno 16.06.14 11:58:

co je lepší 4 golf nebo Fabia?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

0x
...něco pěkného...:) ale vázne sehnat za tři pětky schopnou karku bude problem-mineno ke u nás stále precenovanemu koncernu VW...volil bych spis nějakého japonce(obecné nejspolehlivěji i auta na světe)... A k tomu bych sledoval rychlekoncici aukce na aukru-pokud je třídenní,znamená ze dotyčný potřebuje kacky ted hned- to je šance dobře koupit...
doplněno 15.06.14 08:19: ...bacha na reálný technicky stav a i skrytou korozi...Aukro ma tu obrovskou výhodu,ze si uživatele s již vytvořenou pozitivní historii nedovolí neuvest věci jak nejsou,funguje to díky systému komentářů z uskutečněných obchodů..., a to se obecné v Čechách moc nenosí,každý se snaží oj...bat kazdeho...
manotek*
hodnocení

nebo nějaky zabavený, ale ne aaaauto :)

sem si právě koupíl to tipo 1.7 v disel

doplněno 15.06.14 07:20:

já právě vsazím na nějakyho golfa

doplněno 15.06.14 07:22:

a naco si mám dát bacha?

hodnocení

0x
Pokud chceš auto za tuto cenu, tak buďto felicie (kolem 25K,zbytek na benzin) nebo golfa max 2 verze. Na nic víc nemysli, protože za 35K neseženeš v dobrým stavu oktavku nebo golfa vyšší řady...
manotek*
hodnocení

ani fabku? z těch prvních

Já jsem měl při koupi max limit 40K. Vybíral jsem dlouho, byla volba mezi feldou a fabii. Co jsem četl na internetu, tak fabie se prý hodně s*rou elektronicky u feld nic... Sice není tak dobrá jako fabie, ale jelikož pro mě není auto důležité vybral jsem feldu ve výborném stavu za 17K a najeto 70Kkm (reálných), jde to fakt vidět od nějakého děduly, který s tím jezdil málo, nikde to nerezne, garážovaný, vnitřek vypadá jako by vyjel z zlinky. Pokud chceš něco aby si nemusel investovat moc, tak jedině feldu ostatní auta už jsou složité a náklady vyšší.

stonec
hodnocení

0x

Nejlevněji vyjde felicie, pěkná s posilovačem, vystříkat dutiny a podvozek a vydrží... Dnes už záleží víc na aktuálním stavu, než na MPI a nový masce.. Neni to žádnej kočár, ale jako dopravní prostředek jsou spolehlivý, každej pepa to umí opravit, díly stojí pár kaček aje jich dost, i předchozí majitelé tedy nemuseli hledat "náhradní řešení" oprav, jak tomu bývá u ciziny... Určitě to ale chce vzít s sebou mechanika.

jo tu feldu v 1.6ce kombajnu a dělala se v plný palbě od klimy až po vyhřejvaný židle táta jí má sice v základu ale za ty léta cca 10let jen běžná ůdržba a ta 1.6ka stim cvičí docela dobře

manotek*
hodnocení

jak z 50let :D

hodnocení

0x

Pkd tomu nerozumíš a spoustu věcí si neumíš opravit tak našetři na funglovku nebo na auto tak 3-5letý a neuvažuj o "kvalitním" autě za 35 000kč!

V této cenové relaci sice koupíš relativně kvalitní ale pořád se může díky stáři kde co vysypat a je to už hodně jeté a když neznáš a neumíš tak je to zbytečně drahé at již fiat,škoda, VW nebo nějaký japonec! Fakt je ale ten ,že u nás v česku je skoro 90% ojetin od důchodců a nekuřáků (nájezdem cca max 100 000km za deset let!) co jezdili na hřbitov při dušičkách a potom o velokonocích a před vánoci k nákupním centrům!

Příklad TD od PSA-odejde imo a nejedeš oprava kolem 15litrů ,opravo samodomo (pkd znáš) tak téměř zadarmo,totéž u stejně starého mitsu (galant) a oprava o neorigo servisu mistu min 8000,nejde překonat jen starý použitý imo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]