Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zhruba před třemi lety jsem naboural vozidlo WV Passat, měl jsem havarijní pojištění a pojišťovna uznala vozidlo jako totální škodu. Auto jsem odvezl automechanikovi s tím, že ho použije na náhradní díly. Podepsal jsem plnou moc aby mohl auto vyřadit z registru. Teď jsem zjistil že auto je zarostlé v trávě a značky jsou pořád na vozidle a není vyřazeno z registru, zatím mi nic nepřišlo ale po propočtu by po mě mohla ČKP vymáhat přes 100 000kč. Má nějakou šanci se této platbě vyhnout? Auto rozhodně nejezdilo.
Zdravím, nevěř čecháčkům část je absolutně nespolehlivá máš-li smlouvu s odborníkem co si hraje na automechanika okopíruj spoj se s kanceláří pojistitelů a snaž se vše písemě vysvětlit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.