Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Papír o likvidaci bez auta

Od: darii odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mam problem ex přítel dal zlikvidovat auto tak aby dostal penize jen za železo ale nenechal si napsat papir o likvidaci tudiz auto existuje ale ofic. ne :( a ja nevim kde mam sehnat papír o likvidaci, navic se už neplati ani povinny a bojím se ČKP prosím poradte kde by me mohly papír vystavit za nějakou částku děkuji D.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x
CKP se není proč bát,nedávno Ústavní soud rozhodl(závazně hlavně pro tu. bandu z CKP) ze nemusí byt pojištění co není provozováno,no a nelze logicky provozovat něco co už neexistuje ze...a ohledně papíru o likvidaci a osobně obejdete firmy(kovosroty) ve švem okolí osvetlete jim situaci a zkuste se domluvit...je to o komunikaci(a něčem na pivko) o ničem jiném...
doplněno 13.06.14 15:55: Odkud jste...?
darii
hodnocení

jsem stoho uplne na prašky navíc mam malou dcerku :( a nemam se jak dostat na vrakovište :( takže je to takove težke nekde s malou litat :( někoho poprosim jestli by me nepomohl to oběhat mockrát děkuji.

Žel kdysi jsem chtěl protokol , stačilo do něj jen doplnit WIN,č.TP a SPZ či RZ,ale chtěl za něj 2500kč,tak jsem to vzdal!Nakonec jsem zjistil ,že protokol jsem nepotřeboval, loni jsem jej zrušil i bez protokolu -auto neexistovalo,ale RZ byli v depozitu!

darii
13.06.14 16:12
hodnocení

brno

dariii
13.06.14 16:14
hodnocení

hodnocení

0x

no nevim ale dnes zrušit auto bez auta jen tak nejde co mám známí mě všichni odmítli stím že sou náký nový pravidla a šrot se musí prej nafotit v arealu vrakoviště a fota kamsi poslat a pak prej de ten papír vystavit no hrozný obstrukce ale sme v čechách nakonec sem našel ochotnou osobu akorát mi to stálo 2000kč

darii
hodnocení

Dpotřebovala bych takovou osobu taky.. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]