Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mam problem ex přítel dal zlikvidovat auto tak aby dostal penize jen za železo ale nenechal si napsat papir o likvidaci tudiz auto existuje ale ofic. ne a ja nevim kde mam sehnat papír o likvidaci, navic se už neplati ani povinny a bojím se ČKP prosím poradte kde by me mohly papír vystavit za nějakou částku děkuji D.
jsem stoho uplne na prašky navíc mam malou dcerku a nemam se jak dostat na vrakovište
takže je to takove težke nekde s malou litat
někoho poprosim jestli by me nepomohl to oběhat mockrát děkuji.
no nevim ale dnes zrušit auto bez auta jen tak nejde co mám známí mě všichni odmítli stím že sou náký nový pravidla a šrot se musí prej nafotit v arealu vrakoviště a fota kamsi poslat a pak prej de ten papír vystavit no hrozný obstrukce ale sme v čechách nakonec sem našel ochotnou osobu akorát mi to stálo 2000kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.