Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. koupil jsem auto a paní ho odhlasila na moje jméno nechce se mi momentalně přihlašovat z důvodu EKO hrozí mi nějaký postih, jestliže s autem jezdím?(mám kupní smlouvu, malý a velky TP) pojistka-OK, STK-OK Děkuji za rady.
Pokud jste v techničáku zapsán na položce
Převedeno-odhlášeno: na patas, tak je to OK, ale ne na dlouho. Páč po novém roce se budou vozidla převádět jina a zruší se polopřevody a vyřadí vozidlo z evidence.
(asi dojde k posunutí platnosti novely zákona)
doplněno 12.06.14 21:38:Ve vozidle budete vozit osvědčení (malý techničák, zelenou kartu, řidičák a občanku. Kupní smlouvu nevozit.
Na změnu 10 dní, ale vy již tu změnu máte zapsánou v techničáku, že?. Ptejte se na poradně, páč úřady často neradí přesně.
Podívejte, je na změnu 10 dní, tak si to přeberte. Někde reagují, někde ne. Ptejte se na svém úřadě.
Ahoj. Potvrzuji. Dneska se omezená platnost platnost vyznačuje do MALÉHO osvědčení vystřižením nůžkama na hraně průkazky. Je tam datum. Den a měsíc. Naposled mi to udělali takhle, toto pondělí. U vleku chtěli i evidenčku za 200 Kč.
Krásný páteční den, pane kolego, že tuto větu "Dneska se omezená platnost platnost vyznačuje do MALÉHO osvědčení vystřižením nůžkama na hraně průkazky." nenajdete nikde v žádném předpise. Napsali Vám do velkého techničáku omezení platnosti osvědčení o technickém průkazu?
Á, proublem. Něco tam napsali určitě, ale co vlastně si už nepamatuji. A ten Velký techničák má už soused. Vlastně, vzádu by měl být zápis z STK, že došlo ke kontrole a na začátku ten polopřevod. Zeptám se souseda, je mladší a třeba si to bude pamatovat, co bylo na té bílé kartičce. Možná by tu mohl někdo doplnit, jestli číhají i v jiných krajích. Tady šlo o Liberecký.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.