Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Polopřevod?

Od: patas* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den. koupil jsem auto a paní ho odhlasila na moje jméno nechce se mi momentalně přihlašovat z důvodu EKO hrozí mi nějaký postih, jestliže s autem jezdím?(mám kupní smlouvu, malý a velky TP) pojistka-OK, STK-OK Děkuji za rady.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jste v techničáku zapsán na položce

Převedeno-odhlášeno: na patas, tak je to OK, ale ne na dlouho. Páč po novém roce se budou vozidla převádět jina a zruší se polopřevody a vyřadí vozidlo z evidence.

(asi dojde k posunutí platnosti novely zákona)

doplněno 12.06.14 21:38:

Ve vozidle budete vozit osvědčení (malý techničák, zelenou kartu, řidičák a občanku. Kupní smlouvu nevozit.

Na změnu 10 dní, ale vy již tu změnu máte zapsánou v techničáku, že?. Ptejte se na poradně, páč úřady často neradí přesně.

patas*
hodnocení

jojo je to tam napsané přesně jak říkate. Akorat při kontrole mam předložit maly TP? nebo musim aji Kupní smlouvu? diky za odpověď .

buss

Máte-li řidičský prúkaz, tak jistě víte co obsahuje § 6/8.

patas*
hodnocení

no ve velkym TP je zapsan datum kdy bylo auto převedeno na moje jméno .

buss
hodnocení

0x

Podívejte, je na změnu 10 dní, tak si to přeberte. Někde reagují, někde ne. Ptejte se na svém úřadě.

erikch*
...změnou ve smyslu litery zákona je jiná. barva,alternativní ráfky,duplikát TP atd.nikoli dokončení převodu(to je jen druha část již započatého ukonu-odhlaseni na...) cíli se na toto. nevztahuje 10denni lhůta změny a jejího zápisu...

erikchu, to je marný, jsou lidi, kteří to nechápou..

Hezký víkend

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. Potvrzuji. Dneska se omezená platnost platnost vyznačuje do MALÉHO osvědčení vystřižením nůžkama na hraně průkazky. Je tam datum. Den a měsíc. Naposled mi to udělali takhle, toto pondělí. U vleku chtěli i evidenčku za 200 Kč.

Krásný páteční den, pane kolego, že tuto větu "Dneska se omezená platnost platnost vyznačuje do MALÉHO osvědčení vystřižením nůžkama na hraně průkazky." nenajdete nikde v žádném předpise. Napsali Vám do velkého techničáku omezení platnosti osvědčení o technickém průkazu?

humbucker*

Á, proublem. Něco tam napsali určitě, ale co vlastně si už nepamatuji. A ten Velký techničák má už soused. Vlastně, vzádu by měl být zápis z STK, že došlo ke kontrole a na začátku ten polopřevod. Zeptám se souseda, je mladší a třeba si to bude pamatovat, co bylo na té bílé kartičce. Možná by tu mohl někdo doplnit, jestli číhají i v jiných krajích. Tady šlo o Liberecký.

Pkd úřednící fungují jak mají a žadatelé změn jednají jak mají tak vůbec není třeba nějak značit ORV,navíc ,bytˇ úředníkem dopravního odboru, je to znehodnocení a potom je NEPLATNÝ a tudíž ani se s ním nesmí jezdit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]