Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pořádné gumy na zimu?

Od: bob1* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

potřeboval bych poradit i když je to brzy tak se omlouvám.Sehnal jsem práci v místě kde jsou stoupání,sjezdy,zatáčky a hlavně v zimě to asi bude děs. Používám 13 Polaris ale tady je rovina .tak to vždycky nějak šlo i když brzy ráno nebo v noci to také nebyla sranda. Je něco na zimu pořádného? Díky všem .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

2x

kupte si řetězy pro případ nouze. jinak já měl nokiany a ani na horách nebyl problém. i když pochybuju, že by, co se průjezdnosti týče, v tom byl velký rozdíl. Hlavně mít dobrý vzorek a pneu mladší 4let.

virus*
hodnocení

2x

Já bych to tak nehrotil.Jezdíš do práce,nebo jedeš rally? A co se týká zimy-ani to bych se tak nebál-největší vánice i ledovky jsou poslední zimy hlavně v okolí Newyorku,u nás je globální oteplení :) Ale teď vážně..spousta radilů doporučí gumy za cca 3 měsíční výplaty a sami budou rádi,že mají sami vzorek kolem 4 mm. Barrumky byly a jsou dobré gumy za přijetelnou cenu a v zimě se na nich dá v pohodě zima odjet. :)

doplněno 12.06.14 10:57:

Souhlas s "danys"

doplněno 12.06.14 11:07:

Po přejmenování názvu otázky administrátorem tedy doplňuji : Barumky Polaris jsou jedny z mnoha pořádných gum.

hodnocení

2x

Já bych se přiklonil k Pneuvraník,Greendiamant či jak se jmenují-ve služebním golfu se kterým jsem jel poprvé a byl jsem rychlejší nežli se svým autem,které důvěrně znám (BF - Goodride,ne čínu nepo PL,ale UK )

Ano, i já mám výborné zkušenosti s Vraníky - drží výborně, na okresky a tvrdé podmínky je to velmi dobrá volba. Určitě dobré jsou i Good Year Ultra grip. Zato s Polarisů tedy moc nadšený nejsem - měl jsem je na služebáku, zatímco soukromé auto mělo právě Vraníky a to byl velmi znatelný rozdíl - Polarisy ve stejných místech daleko hůře držely.

Taky jsem si pořídil před dvěma lety Green Diamond a ani jsem si s nima na sněhu nemohl zablbnout, jak to drželo :) Když jsme jeli na čerstvě zasněžené silnici, já ve své Stopáté na Vraníkách jsem krásně držel stopu, zatímco bylo vidět, že kamarádovi v Astře za mnou (netuším ovšem, co měl za kola) to občas trochu ulítlo. Rychlostí jsme jeli stejnou.

Tyto pneumatiky jsem neznal, potřeboval jsem prostě nějaké zimáky za levný peníz, moc toho v zimě nenajezdím, tak padla volba na tyto. Rozhodně investice nelituju :)

asd*
hodnocení

0x

Continental TS 850, hlavně na námrazách zatim nejlepší guma jakou jsem potkal. Hluboký sníh letos moc nebyl, takže tam hodnotit nemůžu. Spotřeba, hluk, opotřebení - taky výborné.

wenzel
hodnocení

0x

Mohu doporučit Sava eskimo S3+. Relativně levné pneu s výbornými vlastnostmi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]