Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

STK a opravy

Od: martas93* odpovědí: 3 změna:

měl bych dotaz před měsicem jsem byl s autem na STK kde našli važnou zavadu vyrezli typ motoru a dali mi platnost na 1 měsíc , ale jak je znamo spousta zařizovani typu servis a pak centrala vyrobce , dopravak a nakonec znovu evidenčni kontrola ale platnost stk už propadla a je potřeba snim jezdit je to ještě možne nebudu mit problemy s policii

ps centrala ma na vyhotoveni prohlašeni měsic

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud jste nestihly do 30 dnů závadu odstranit, vozidlo je technicky nezpůsobilé. Jezdit s ním nesmíte, jinak je sankce do 2000Kč. Bez bodu.

hodnocení

0x

V případě opakované se kontroluje jen odstranění závad,proto je jen na 30 dnů! Pak se musí opakovat v plném rozsahu a ne jen evidenční!

Po zkušenostech s chybějícími daty na vozidle (chybí typ motoru,nečitelný Vin atd) bych toto nekoupil!U mne to trvalo přes půl roku! (byl přeražený VIN a servaný štítek typu motoru!Motor vyřešil autor.servis+ zástupce do týdně!,ale VIN policie místo do šesti týdnů jak tvrdili skoro 1/4 roku!)

doplněno 10.06.14 13:40:

Typ motoru se řešil takto: v autorizovaném servisu nafotili ,odeslali na zástupce automobilky do Phy odkud přišlo vyjádření o typu motoru do servisu a já zaplatil 1000kč- s tímto na patřičný úřad kde zapsali do TP- něco jako zánik typového značení motoru- zamontován typ motoru z výroby!

martas93*
hodnocení

diky za odpovědi 30 denni lhuta propadne 13.6.2014 , ale nemohu za to že to uřadum trva tak dlouho nejdřive jsem čekal na servis kde musela byt objednavka to mám za sebou ted mi daly potvrženi že motor je original a pokyny co dal , tedy zaslat na centralu dokumenty zaplatit a do mesice my pošlou zbytek dokumentu , pak na dopravak ktery mě pošle na znovu vyraz a pak na stk a nakonec přehlasit auto na sebe

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma platnost stk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]