Nejste přihlášen/a.
Jednoduchá otázka:
Šli byste do tohoto vozu?
Pěkný den, je to trochu složitější, záleží co od vozu očekáváte a preferujete. Na 85% to stočené nebude, ale kdo ví, v jakém ten vůz bude stavu. Ale možná bych se zkusil poohlídnout ještě více a po něčem jiném. Je docela dost různých a druhých variant. Ale jak jsem psal, hodně záleží na Vaších preferencích a rozpočtu. Nicméně to určitě není špatné auto. Ale jakékoliv vybíraní je prostě na dýl klidně zde na sebe zanechte kontakt či email a můžeme pár věcí pořašit...věřím, že bych Vám určitě mohl pomoct...
PPD byla nějvětší hrůza kvůli vstřikům, ale proběhla výměnná akce, takže jedna bolest je pryč a druhá v podobě DPF už pravděpodobně taky.Tyhle RSa trochu vržou.Já osobně pokud bych chtěl Oct. II na výkon, tak beru BMM s nepřehnaným chipem tj. max 125 KW a vím, že se mi relativně nic nepo..., nebo nezadře, nepraskne...
Sám mám s tímto motorem zkušenosti...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.