Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šli byste do tohoto vozu?

Od: jarin112 odpovědí: 5 změna:

Jednoduchá otázka:

Šli byste do tohoto vozu?

sauto.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

uhipacan9
hodnocení

1x

Ne. Raději bych si koupil nový.

cobrak*
hodnocení

1x

Těžko říct... Určitě jezdil dlouhé trasy, protože má hodně najeto (ale také nemusel). Teď otázka, jak se němu majitel choval, musí se prohlédnout na zvedáku. Asi nebude stočený tachometr, ale otázka je - opravdu člověk s "eresem" jezdil slušně a nešlapal tomu na krk?

gocars*
hodnocení

1x

Pěkný den, je to trochu složitější, záleží co od vozu očekáváte a preferujete. Na 85% to stočené nebude, ale kdo ví, v jakém ten vůz bude stavu. Ale možná bych se zkusil poohlídnout ještě více a po něčem jiném. Je docela dost různých a druhých variant. Ale jak jsem psal, hodně záleží na Vaších preferencích a rozpočtu. Nicméně to určitě není špatné auto. Ale jakékoliv vybíraní je prostě na dýl :) klidně zde na sebe zanechte kontakt či email a můžeme pár věcí pořašit...věřím, že bych Vám určitě mohl pomoct...

hodnocení

0x
Ne, on vi proc to prodava. Pokud chces tak dulezite prohledat, mohl se o to dobre starat, mohl na to kaslat, chce to zkontrolovat od kastle pres motor. Pres obrazek kdo vi. Jistota je, ze to nebude stocene.

hodnocení

0x

PPD byla nějvětší hrůza kvůli vstřikům, ale proběhla výměnná akce, takže jedna bolest je pryč a druhá v podobě DPF už pravděpodobně taky.Tyhle RSa trochu vržou.Já osobně pokud bych chtěl Oct. II na výkon, tak beru BMM s nepřehnaným chipem tj. max 125 KW a vím, že se mi relativně nic nepo..., nebo nezadře, nepraskne...

Sám mám s tímto motorem zkušenosti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]