Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mondeo 2,0 a 1,8

Od: ecik* odpovědí: 3 změna:

zdravim...mám dotaz k mondeu mk1... co všechno mohu přendat z motoru 2,0 16V 100kw do motoru 1,8 16V 85kw? díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

2x
...důvod prendani...?chcete udělat z 1.8 dvoulitr...? Pokud ano bude nejjednodušší přehodit komplet motor...pokud chcete díly,můžete jej komplet odstrojit a schovat,hodné bude identické,polomotor jako takový je identicky...
ecik*
hodnocení

třeba kotouče potřebuji... a potřebuji vědět jestli je převodovka totožná? mam na 1,8 v kelu kotouče a synchrony na 3 stupni... díky

erikch*
Kotouče jsou z 99% shodne,a kdyby náhodou nee,není problém prendat třmeny...u převodovky je to podobné,nikdy jsem je takhle neprehazoval,muže tam byt zadržel ve s hodnosti nějakého otvoru na šroub(což se občas stává) ale než se do výměny pustis,show si tu z dvoulitra omer rozteče po obvodu a totéž pak udělej na zvedáků u své původní převodovky...tím člověk získá téměř jistotu,ze nebude problém...spodek motoru je identicky,takže by problém byt neměl...ale je fakt lepší omerit dřív.než to mám rozkuchly obojí a pak to tam cpat a zjistit renonc...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]