Nejste přihlášen/a.
pokud nejsou zahrnuta v usnesení o dědickém řízení,zůstanou navždy zapsána v registru na jméno posledního vlastníka, kterým je zesnulý...pojistku prostě kamarádka přestane platit...pokud jsou zahrnuta do dědického řízení, ten kdo je uveden jako dědic je dá k ekolikvidaci,s potvrzením o převzetí autovraků a usnesením soudu se dostaví na registr a auta vyřadí...obnova dědického řízení za účelem zahrnutí nepojízdných aut do dědictví by byla možná dražsí, než je hodnota aut...pokud auta nikdo nezdědil lze je také zlikvidovat neekologicky a na vše zapomenout, neexistující auta pak do dědictví zahrnout nelze...neexistující auto nemusí být pojištěno...
vladvyre, copak se stanem když nebudete platit pojistné a auto fyzicky zlikvidujete, nebo prodáte někomu na díly, nebo šrot?
NIC! Protože možná, snad, ČKP obešle majitele vozidla s nějakým dotazem. Pokud bude občejný dopis, tak na něj nemusíte reagovat, pokud bude doporučený, tak vám ho stejně nevydají a vrátí se zpět jako nedoručitelný. Copak se bude dít dál?
odpověď na dotaz Jak z toho ven? už máte, teď mě ještě uvěřit. Mám takto po otci dvě auta a jsem klidný!
Můžete ještě jinou možnost, ale ta je za peníze a starosti.
ICQ 55180641
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.