Nejste přihlášen/a.
Můžu s autem jezdit normálně po cestách pokud mám zaplacené pojištění,ale nemám ho ještě přepsané?
Ne nesmíte,od půlky příštího roku za to budou střílet!
Ale teď vážně-máte doklady předepsané k řízení vozu (ORV,zelenou,a ŘP)? Pkd ano,tak není důvod auto dát do garáže a nejezdit!Pkd ne takje to o prů...
Takhle já jdu zítra pro to auto a jdu na evidenčku a na úřad přepsat ho na mě, pojištění a Řp mám orv je co? nějak se v tom nevyznám a nikdo mi k tomu nic neřekl
No já nevím jak to je ale registrovat to jdu zítra jinak všechno ostatní mám myslím,že značky budou nechávat, protože jsou ostravské jen jdu na evidenčku a na přepsaní provozovatele a vlastníka. Tak by mě zajímalo,či se stím autem můžu přesunout od baráku k úřadu :D
ano můžete, protože máte malý techničák a povinné ručení. Vemte sebou smlouvu a velký techničák. Na parkovišti sundejte značky - pokud je auto z jiného kraje a šup na úřad. Nechal bych ho blízko úřadu, aby policie pochopila, že snad kvůli tomu chybí SPZ na autu... tohle mi vždycky vrtalo hlavou, ale zatím to prošlo
Vždyt jsme Vám to psali-pokud máte všechny doklady tak můžete jezdit kde chcete,třeba do Aše! Doklady k řízení jsou ORV-ocśvědčení o registraci-lidově malý TP (technický průkaz, zeůlenou kartu jako doklad o povinném a Váš Řidičský průkaz! Nic jiného netřeba ani KS ani velký TP Nic!Jen to výše psané!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.