Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brzdy, výměna destiček - jak na to?

Od: jirikut82 odpovědí: 5 změna:

hoj potřebuju radu mám š felicii1,6mpi 99 a potřebuju sundat cely třmen a vyměnit brzdový destičky kámoš mi říkal že mám povolit jenom 2 šrouby a celý třmen je volný mohli byste mi někdo poslat naký obrazek nebo odkaz na stránky.předem dík

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kdyz chcete menit desticky, nemusite sundavat trmen. Ale jinak jak radi ostatni. Kdyz nevite o co jde, tak to radsi nechte na nekom zkusenejsim. S brzdama neni radno si zahravat.

alf*
hodnocení

1x

když nevíš které dva to jsou, myslím, že není správné dát sem odkaz na obrázek. To bych taky mohl číst o další bouračce zítra v novinách.

celp*

Nechejte to automechanikovi.Není to jenom o výměně.Možná bude potřeba srovnat kotouče a seřídit.

troja*
hodnocení

0x

no jo, to sou ty nový mechanismy. Já vytáhnul dvě závlačky, sundal plechovou krytku, vyndal destičky, prohodil je mezi sebou, zakryl, dle potřeby dal nový závlačky a jedeme dál pokud ovšem necinkají.

davidhavel*

Staré škodovky to hold měly vychytané, krása je v jednoduchosti, ale nesmí se to týkat lidí :) JInak pro tazatele: nebojte se toho, až sundáte kolo, uvidíte co a jak, pokud Vás to netrkne, tak pak ten servis. Hlavně vše pečlivě složit a poté odzkoušet!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]