Nejste přihlášen/a.
zdravím...chci se zeptat dá se seříznout tlumiče na peugeota 206?:? aby byl o něco níže ...díky
Snížení se dá řešit jedině nějakou sportovní sadou(pružiny+tlumiče)nějaké řezání pružin je o držku,tlumič neseřízneš ale zničíš
Jo a než koupíš nějakou sadu na snížení podvozku,dobře se o tom poraď třeba na nějakém tunig fóru,ty neprofesionálně udělané ti udělají z auta sbíječku že ti budou lítat plomby ze zubů
Třeba já jsem snižoval felicii podvozkem HP sporting,v předu -20,v zadu -40 mm(takový decent)podvozek to byl sice poměrně dost drahý,ale není přehnaně tvrdý(dá se s tím normálně jezdit) a zároveň dobře drží na cestě. Méně už bych nešel,nikde na pole nejezdím,ale i tak na jedné dobité okresce se mi povedlo prorazit vanu,a to 2cm není moc,to je malý kousíček,někdo snižuje třeba i o 6cm
Zdravím s tou vanou to je problém,ale některá auta mají vanu krytu rámem motoru-nevylézá. Někteří to přehánějí až tak, že nelze vyměnit kolo na silnici a i v servise je problém-zvedák se již nevleze, tak se to musí nadvzednout ručně. Další věc je navštěva města s příčnými prahy, taky super věc jen rychlostí šneka a modlit se že to přejedete a něco neurvete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.