Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezaplacená pojistka na auto pokuta?

Od: tata* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den koupil jsem auto jen na smlouvu nebylo ani v polopřevodu a pojistku jsem měl na sebe jenže než jsem ji napsal na sebe tak majitel tu svou srušil a vzniklo to že tam chybí zaplatit 19dní za které chce pojištovna zaplatit 4000kč přišlo to majiteli už mu vyhrožují exekucí majitel uhání mě abych to zaplatil.Když to dělalo 3500kč tak jsem to chtěl uhradit majitel mi sdělil že je to uhrazené řekl jsem mu at přiveze složenku a já mu ji proplatím on se však už neozval až ted když mu hrozý exekutorem má otázka zní budu mýt problém když mu to nezaplatím velmi děkuji za odpověd

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

buss
hodnocení

0x

Peníze chce po něm zřejmě ČKP. Ta o vás nevěděla. Auto je vaše ode dne zakoupení a měl jste pojistku od toho dne hradit, popř. se s prodejcem domluvit, kdy on pojištění ukončí. Ideální by bylo, kdyby co s pojištěním bylo uvedeno ve smlouvě. Je to jen na vás, jak se teď dohodnete, zánik PO je uveden v § 12 zák. o PO...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]