Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava fabie v servisu CENA

Od: jakub78 odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

mám Fabii 1.4 mpi 50kw, už se sni celkem nedalo jezdit, tak jsem se rozhodl, že ji dam do neautorizovaného servisu.

Zjistily tyto závady, které naprosto souhlasí, kvůli čemu jsem to tam dal.

netěsnost vodní pumpy, vadné ložisko p.kola, hlučný roz.řetěz, výměna mot.oleje vč. filtru + vzduchový filtr. U toho ložiska doporučili, že by bylo lepši vyměnit na obou stranách, tak to bych taky potřeboval poradit jestli to mám nechat vyměnit na obou.

Ceny dílu:

Vodní pumpa GRAF 1319,-Kč

Náboj kola s ložiskem MOOG 1486 x 2 = 2972

Rozvodová sada originál 439,-Kč

Těsnění víka rov. řetězu 50,-Kč

Těsnící kroužek hřídele 89,-Kč

Havoline Extra 10w-40 696,-Kč

Olejový filtr originál 155,-Kč

Filtr vzduchový BOSCH 265,-Kč

Tmel na motory 39,-Kč

Celkem: 6024,-Kč

Cena práce:

Výměna oleje 150,-Kč

Vodní pumpa + rozvod motoru 1100,-Kč

Náboj kola obě strany 400,-Kč

Vzduchový filtr + vyčištěni koše 50,-Kč

Celkem za práci: 1700,-Kč

Je to podlé Vás dobra cena, podle vašich zkušenosti? Nebo to mám dat do ŠKODY? Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nickis
hodnocení

0x

Je to ok, normalni cena.

Myslim, ze v autorizaku byste dal jednou tolik.

jabub78
hodnocení

A to ložisko se mění asi na obou stranách že? Když to doporučili... Jinak díky

no nevim mě odešlo ložisko v předním kole oktávie a měnil sem jen to a je to už 3 rok a to druhý stále drží takže já si myslím že pokud to druhý neskučí je škoda peněz ho měnit navíc se může stát že tam daj náký neznačkový a to odejde do roka a do dne :), :)

nickis

Jo vymenit najednou, do roka byste to stejne resil na tomdruhem kole.

fik
hodnocení

0x

Cena je dle mě v pohodě,jen ten těsnící kroužek hřídele bych si nechal dát taky originál. JInak se můžete dočkat že začne prolínat olej

To Fík a jak jste poznal co je to za těsnicí kroužek hřídele?Copak škodovka si sama vyrábí i těsnicí koružky?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma výměna motoru cena
Otázky na téma výměna rozvodů cena

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]