Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seřízení předstihu - Autoservis Praha

Od: novada* odpovědí: 5 změna:

Zdravim, nevíte někdo o nějakém autoservisu v Praze, kde by byli schopný seřídit předstih na Favoritu? Byl jsem u známého v servisu a ten nemá stroboskop -,- .. Díky! :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Nooo, upřesněte lokalitu, kvůli takové prkotině snad nepojedete přes celou Prahu! ;)

Já z vlastní zkušenosti mohu doporučit jeden lidový servis v Hostivaři, jukněte na jejich web...

novada*
hodnocení

Jaj. Lokalita kde bydlim je - Praha 5 .. takže někde okolo. :)

betaraybill*
hodnocení

0x

No a nebo si ten stroboskop koupit. Není to tolik let co se dal sehnat nový na netu kolem 800kč. A seřídit si to sám což je hračka a zůstane vám i pro příště.

Pokud servis tak o servisu přímo nevím, ale zkusil bych škodovácké stránky jako je skoda.virt.cz nebo skoda.panda.cz či skodahome.cz a tam najít někoho ochotného kdo má stroboskop. Na virtu by ho mohl mít např. Pavel.P ten je z Prahy. Ale chce to se podívat a zeptat. Já jsem z Moravy takže z Prahy nikoho neznám.

novada*
hodnocení

Teď jsem si vzpomněl, na zlíchově je Kohout, tak tam bych se mohl zeptat, dělá i škodofky :D

gumidek*

Já to dělám doutnavkou. Bílou čárku na řemenici bílým opravným lakem (papírnictví), doutnavka s dvěma drátky z toho jeden pod koncovku na 1 svíčku na víčku rozdělovače a druhý na blok motoru. Doutnavku položit na stupnici řemenice do míst, kde je 5° a odpojit regulaci podtlaku a do odpojené hadičky dát třeba šroubek k vůli falešnému vzduchu.

Musí být úplná tma a motor bude trošku klepat, jak doutnavka bude brát jiskru.

Dělal jsem to takto několikrát a emise jak víno :) - stroboskop za 5kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]