Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Projdu takto legálně STK?

Od: jula01 odpovědí: 17 změna:

Dobrý den.

Jednoduchá otázka.

Posuďte prosím z přiložených fotografií.

Jedná se o pravý práh pod řidičem. Takto jsem vozidlo již zakoupil. Projdu takto ,,legálně" a bez úplatků STK? Nebo bude problém? STK mě čeká tento měsíc.

Děkuji.

Projdu takto legálně STK?
Projdu takto legálně STK? #2
Projdu takto legálně STK? #3

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já tipuji NE.

jarojelinek

projdeš musiš to upravit eprozinem a v pohodě dej tam 200 kila/kč a neni problem vetší problem emise pokud neprojdeš nemužeš pokračovat v tk taky tam hod jecpot jde vše uvidiš

hodnocení

0x

Po zkušenosti mého známého tipuji také ne.

hop®
hodnocení

0x

Myslím, že závady budou "oceněny" minimálně jako nebezpečné ostré hrany...

olaf71*
hodnocení

0x

ty ostrý hrany zaklepej,zaplácej to nějakým gumoasfaltem a je to. pokud není díra durch práh, tak to projde

buss
hodnocení

0x

A už jste si početl, co se na STK kontroluje a jak jsou závady hodnoceny?

doplněno 16.06.14 09:49:

Četl, ptá se zda projde, zde položená otázka je nesmyslná, zde není STK a norma říká, co se na STK kontroluje a coje závadou.
A rozhodnutí technika nelze předjímat, jako soudce. a j. Nehledě že lze jít na předběžnou TK před pravidelnou.

výtka
Upozornění od sys clayman 05. 06. 2014 21:11:41
četl si otázku?

hodnocení

0x

Myslim si že projdeš já měl to samé na autě nahrubo jsem to vorval dráťěnym kartačema střikul v barvě sprejem a jak to prošlo...

2kedar*
05.06.14 22:06

*smich* *palec* Jo.!

hodnocení

0x

Pak písni zda-li ano či ne.Pkd neprojdeš,tak trocha IPY a navař ji přes díry a je to relativně OK,Já měl něco podobnéno na stařičkém BéXu )někomu spadl z heveru a vyrazla dost velká díra, a ruhá strana skoro obdobně jako máš na autě a prošel jsem.Pak jsem na stavbě utrhl kus ipy a navařil ji na to aby to nebylo vidět - a místo nových prahů dožil až do "statečné smrti" na železničním přejezdu po přetlačování s lokálkou, poté co jsem jej ještě prodal!

hodnocení

0x

Taky by se to dalo překrýt laminovací soupravou. Není to žádnej zázrak,ale celý to schová. Jak to vytvrdne, vybrousíš to do hladka,stříkneš a v pohoda.

erikch*

na podobné je Eprosin-dvousložka černý "sajrajtík",který drží na všem víc než židovská víra...otěruvzdorný,přetíratelný a kbelíček cca 0,5 kg asi za dvě stovky...jedno odpoledne ted o víkendu a není problém...

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Bez opravy neprojdeš ani náhodou.Podobný problém jsem měl na Nexii.Vyřešil jsem to tak,že jsem díru vyřezáním ještě zvětšil,do té díry jsen dal předem připravený kus plechu a vypěnil jsem to montážní pěnou.Po zatvrdnutí jsem to celé zakytoval a následně přestříkal.Nebylo to poznat,ale taková oprava vydrží max.1.rok,protože koroze je sviňa.

jula01
hodnocení

Lidi, tak to byste nevěřili, jaký já jsem k.okot !

Dnes jsem byl na STK.

Když už mi v závěru vylepoval na SPZ novou známku a na můj dotaz mi odpovídá, že všechno bylo v pohodě, tak jsem se zeptal, jestli tedy i takto tento práh tedy nevadí. Myslel jsem si, že po prohlídce usoudil, že to takto být může.

Ale... Technik si evidentně ničeho nevšiml a až po mojí otázce a vylepené nové známce o STK se šel tedy podívat a sám přznal, že si toho vůbec nevšiml a že takto a v tomto stavu to prostě projít nemůže.

Dostal jsem tedy na měsíc a mám si to nechat opravit.

Štve mě to, kdybybych byl zticha ! Vím, že by to neřešilo problém s poškozeným prahem, ale alespoň bych tu technickou měl za sebou a pak bych si to mohl nechat v klídku opravit a ne se nyní ,,ztresovat", abych do do měsíce vše stihl.

No nic, má chyba, musím si nést následky.

Děkuji všem rádcům, měli jste vesměs pravdu :)

olaf71*

to jsi ...:-D

hodnocení

0x

JJ.Chybama se člověk učí,takže nyní musíš do měsíce stihnout opravu!A asi přelepení ipou již neprojde takže bych řekl minimálně "vyvařit nýtovacími" kleštěmi !

mlčeti zlato..

asd*

Aspoň se v tom nezabije. Tohle znamená i při malým drcnutí motor u sedaček...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]