Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zdědil jsem starou motorku, netušíte někdo co by to mohlo být za typ?
Děkuji,
Matula
Ještě bych doplnil ,dle vzhledu soudím že jde o první sérii ,která dle osobních zkušeností byla lepší (silnější i rychlejší) než jeho téměř identičtí sourozenci v pastelových barvách!alespoň jsem to tenkrát tak viděl po zkušenostech s několika pístů (od pařeza výš) nakonec jsem zakotvil na 20 co jsemm přestavěl na 21.
Totéž co olaf! tenkrát bez pístů jsme nedali ani ránu!
Odpovídají tomu detaily jako barva šedý s proužky na nadržia stejné byli po okrajích blatníků, dezén pneu (ty sice mohli být měněny,ale posleze se tento dezén nedělal), dále zadní kyvka je plochý svařenec (měli jako 05 a první 21) a ne trobkovou (oválná) jako pozdější 20 a 21 už s rychlopalem, jiné přední šavle a hlavně tachometr ne kruhový ,ale jako kruhová výseč (na snímcích není vidět)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.