Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chcem sa spytat majitelov konkretne vozidiel vectra c 1.8 16V 90kw,pripadne aj ludi co stym maju skusenosti ci je normalne, ked napr cuvam do kopceka ci je normalne, ze by stahuje predne svetla, je to vidiet aj na zadnych svetlach ako sa stlmia.. je tam 60Ah bateria bezudrzbova je na nej vyrazene 07 12 neviem ci 12 mesiac a rok 2007 alebo opacne..chcem len vediet ci sa mi oplati kupit nejaku automaticku nabijacku na baterie..nasiel som taku kde si mam vybrat aky typ baterie chcem nabijat bud gel,agm alebo Pb..neviem aky to ma zmysel..
dalej sa chcem spytat ci ozaj u tychto aut odchadzaju CIM moduly co su da sa povedat mozgom pre tieto vozi..na dost forach co citam sa len stazuju, sice najst forum kde niekto pise otom ako mu to ide perfektne clovek nenajde..chcel by som len Vase nazory..
este jedna vec ma napada nasiel som napr ako preprogramovat CIM modul cez OP com je tam pisane cez IPC co je v skratke tachometer, ale ja tam tu kratku nemam a ani v OP com pod vectra C / signum som nic take nenasiel akykolvek rok vyroby..
Dakujem
Odpovědi se jen hrnou. To bude asi tím, že jste si to sobě nepřečetl a nikdo netuší, co chcete.
Tato poslední věta:
ako preprogramovat CIM modul cez OP com je tam pisane cez IPC co je v skratke tachometer, ale ja tam tu kratku nemam a ani v OP com pod vectra C / signum som nic take nenasiel akykolvek rok vyroby
to je skutečný hlavolam. Četl jsem to asi 10x, slovenština mi problémy nedělá, ale toto ...?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.