Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod k autorádiu Blaupunkt RNS 3

Od: mori* odpovědí: 4 změna:

Zdravim, nemáte náhodou někdo návod k autorádiu Blaupunkt RNS3, může být i v Italštině. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste dle názvu najít na tady

doplněno 02.06.14 22:10: Takže to podle Vašeho typu rádia nic nenašlo? Označení RNS 3 mi přijde málo přesné.
doplněno 03.06.14 21:11:

Vzdávám to, prohledala jsem snad celý internet, ale nepodařilo se mi najít konkrérní návod. :( Zkuste ještě pířpadně napsat na podporu z odkazu, který jsem sem dávala, zda Vám ho nejsou schopní poslat a pak případně zkusit oslovit nějakého majitele fiatu se stejným rádiem, který by mohl poradit s konkrétním problémem, který máte..

mori*
hodnocení

prosím o upřesnění , nic se nepodařilo najít, díky

mori*
hodnocení

Jedná se o autorádio montované do Punto II s changerem + navigací.označení na boku je

Blaupunkt RNS 3 čísla 7 612 001 433 typ BP 1430Y7546131 . Stejný jako v nabíce na 3. foto

sbazar.cz/...

mori*
hodnocení

ok, díky za Váš čas

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]