Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda v pojistkách, škoda felicie

Od: honza1564* odpovědí: 4 změna:

Zdravim, prosim o pomoc. Vždycky když hodně prší nateče mi voda do pojistek a pak mi auto nestartuje, teče tam někudy kolem baterie. Má s tím někdo zkušenosti?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

0x

Teče nejspíš kolem čelního okna. Co by jste chtěl pokud je sklo původní a tedy i původní těsnění, které po těch letech ztvrdlo a rám okna navíc určitě nahlodala koroze. Nejlépe je okno vyndat, zkontrolovat rám a případně ošetřit a dát sklo zpět s novým těsněním.

jirim*
hodnocení

0x

nové těsnění, cirka nekolik stovek kč. Rozhodne když to celé sundáš, zjistíš docela vyrezlé kousky, tam staci i silikon.

majsterjoe*
hodnocení

0x

hodnocení

0x

je třeba přetěsnit čelní sklo já to dělám silikonem nacpu ho po celim obvodu z obou stran pod těsnění

dále je třeba zkouknout jestli nemáš ucpaný odtoky pod stěračema

a k tý pojistkovce vyndat rozebrat a ty kontakty očistit

Voda v pojistkách, škoda felicie
Voda v pojistkách, škoda felicie #2
Voda v pojistkách, škoda felicie #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]