Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praha Malešice - proč pořád kropí?

Od: clayman® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,
nemá někdo tušení proč každé ráno kropí v Praze Malešicích ulici U Tvrze? Dokonce i když prší... Co se tam děje? Trvá to už tak měsíc, co jsem si toho začal všímat. :)

Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

1x

asi chtěj vyplavit Pražáky

erikch*
Oni zdaleka nekropi jen v Malešicích ale celou Prahu-kdo jezdí pozdě večer nebo brzy Rano moc dobře ví...jinak efekt je uspinit co nejvíc aut utratit co nejvíc z evropských dotaci na zakoupenou techniku...jinak to žádný účel nema-zejmena po dešti apod.Libenaci dokonce potvrdí,ze před dvěma lety kdy byl v Praze II.povodňový stupeň tak ulici u Libeňského pivovaru projížděli kropicske auto asi hodinu před tím než dorazila povodňová vlna...to už zavani absolutní debilitou Správy technických služeb...Dotyčny pán,terý nařídil tuto "údržbu" komunikaci v době povodni ,by se mel psychiatricky nechat vyšetřit...

Mají to ve schváleném plánu. A co je v plánu to prostě udělají, neb to dostanou od města zaplaceno. Kdyby to neudělali nemohli by to fakturovat.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nejezdí tam auta z nějaké stavby?

hop®
hodnocení

0x

Před hospodou U Břečků? ;)

Protože je tam prach a bordel, možná tam někde je nová stavba, nedávno mě tam pokropili s multikrávou (jel jsem na skládku Pod táborem), zrovna mi upadl stěrač... :-D

Jinak obecně pokud není vedro, tak TSK většinou kropí za deště, aby se ten prach lépe spláchnul...

hodnocení

já tam žádný bordel nikdy neviděl, kromě celé bílé silnice od nějaké barvy... ale za dva dny to bylo pryč :-D jezdím tam po sedmé ráno a to už je čisto :)

hop®

Takhle ráno ještě chrním, když můžu :-D

Možná smejvali tu barvu... *nevi*

...anebo dělaj prevenci, až tam rozlejou další... :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]