Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde je umístěn kabinový filtr ve Fiestě 2008?

Od: olaf71* odpovědí: 6 změna:

otázka zní jasně. děkuji za jasné odpovědi

doplněno 30.05.14 21:01:

koukám, že zatím žádná jasná odpověď. chtěl jsem to vyměnit zítra. Na Focusu je to pod plast. mřížkou předního okna a hloupější místo si opravdu nemohli vybrat. sundat jí bez poškození snad ani nejde. doufám, že to na Fiestě není stejně, ale co jsem koukal, tak tam to asi nebude

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslim, ze u leve nohy spolujezdce z boku stredoveho panelu. Je potreba oddelat bocni plastovy panel na stredove konzoli a pod nim uz je videt zasroubovana "dvirka".

doplněno 30.05.14 21:08:

U leve nohy spolujezdce. Jak sem rikal.

fiestafaction.com/...

Mas to tam i s fotkama krok za krokem.

cl

Tak je to tak. Já soudil opak, bo jsem předpokládal, že to má stejně jak fusion. ;)

olaf71*
hodnocení

to by mohlo být. díkes

cl
hodnocení

0x

A já myslím že je u pravé nohy řidiče a dokonce se musí sundat plynový pedál.

mamen1

to má Focus II...

olaf71*
hodnocení

tak nakonec máš pravdu. je to u řidičovi pravé nohy v tunelu. plynový pedál se sundat nemusí, pokud je k dispozici správné nářadí (oříšek torx). dokázal jsem to dokonce i s plochým šroubováčkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]