Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babeta 210 - nastavení předstihu

Od: novada* odpovědí: 5 změna:

Chtěl bych se zeptat na nastavení přestihu u babety 210. Jakým způsobem se to nastavuje, čím a kde se co posouvá. Nastavuje se to nějak podle horní úvratě pístu. Dovedl by mi někdo v BODECH napsat, co a kde se má dělat a jak? Začal bych asi vyndáním svíčky, co dále? Nebo je lepší to někam dát, aby to seřídili. Když už, tak je tady v Praze nějaký servis mopedů, který by byl schopen nastavit předstih? Díky moc :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tady si to stáhni mělo by tam být vše

uloz.to/...

novada*
hodnocení

Děkuju moc :)

U babetty se to ladí pootáčením nosiče cívek( ten hlimíkový kruh co je na něm snímač otáček) je přichcen v dlouhých dírách a tím se to ladí... ale prakticky babetta jezdí v jaké koliv poloze spíš se tim upravuje charakter motoru.

doplněno 29.05.14 22:29:

Proč by jsi je měnil když netečou tak je tam nech .D

novada*
hodnocení

Mrknul jsem do té příručky a ještě jak jste mi to řekl, tak mi to je jasný.. Díky díky .. Babeta je fakt jednoduchá.. je to v podstatě kolo no.. Jinak, měnil jste někdy gufera? To stačí vydloubnout a dát nový ne?

novada*
hodnocení

Oni tecou :D .. proto je chci menit :D .. jinak zastavam polske prislovi: stare guvno nešměrdži, kym sa do ňho nehrabe.. takze kdyby to neteklo tak bych do toho nehrabal :DD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]