Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě, jak může člověk zjistit, zda se hodí na řízení velkých vozidel? Přemýšlím, že bych se tím živil, protože řidiče hledají pořád, ale nikdy jsem za volantem něčeho velkého neseděl, takže nevím, zda by to bylo pro mě. Vím, že s řízením osobáku to asi srovnávat nejde, vzhledem k délce a šířce vozidla.
Každopádně, je možné si to někde nezávazně vyzkoušet, možná někde v autoškole, a udělat si obrázek?
Milej zlatej, řidiče hledají pořád a převážně je hledají stále stejný firmy. Proč stále hledají, to je otázka. Chtějí, abys byl flexibilní, zodpovědnej, samozřejmě loajální a nevím co si eště vymyslí, dokonce jsem čet, že chce řidiče s "rozumným charakterem", Nejlépe by bylo, kdyby jsi byl v autě pořád, zkrátka, aby jsi byl "jejich" a poslouchal, jako hodinky. Jezdil jsem, dlouho ne, malej základ, krácený diety a makej. A pak se taky dozvíš, že jsou firmy, který ani nezaplatí a opět si podají inzerát na šoféra. Na "ježdění s tahačem" nemám dobrý vzpomínky ...
doplněno 29.05.14 21:20:Jestli uvažuješ o nový profesi, zkus rekvalifikaci tam, kde budeš mít po práci, dobře placenej práci, čas i pro sebe. V autě ho mít nebudeš. ... A řidičák, profesák zadarmo nejsou, i když, ano, zaplatí je ÚP ... Takhle to vidím já, po nedlouhej době ježdění ... nechci radit, to je na každým z nás. Sděluju poznání mýma očima
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.