Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hodit či nehodit ze skály? :D

Od: rychnovekl odpovědí: 3 změna:

Ahojda, chtěl bych se optat. Mám naftáčka: Renault 5, rokem výroby 1990 a má najeto 281052 km. V zimě se s tím nejezdilo a vypadá dobře, ani prahy nejsou tak zkorodované a barva taky drží :) Bohužel to odnesl podvozek, a tak nevím, jestli do toho cpát peníze, když na jiné není :P Už jsem s ním najezdil asi 2 800 km bez závady (jenom akum. jsem musel v zimě dobít :) Jenom by to už potřebovalo poloosy, jsou tam už i prasklé 2 manžety a u kola LP by to chtělo přivařit, a dál nevím, olej neteče a ani na víku od oleje není bílá emulze. Kdo mi poradí? Děkuji mnohokrát

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

erikch*
hodnocení

4x
Podstatnou výhodou starých naft.motoru je fakt,ze jezdí na cokoli,čili když je člověk schopny sehnat hydraulicky a jiný olej,jezdí levněji než s elektromobilem...proto dle mého názoru ma smysl takové auto s o.k.motorem udržovat a udržet...a ceny dílu jsou nula nula nic...další velké +...

Souhlas s Erikem- trochu do něj vrazit do oprav,a jezdit za mín již jezdit asi nebudete!

novada*
hodnocení

3x

Být vámi, tak bych si to auto nechal.. Je to Renault 5 - hodně stylový autíčko a né moc dobře se shání.. Stačí aby se do toho člověk pustil, vyvařil věci, povyměňoval.. dal to do kupy a člověku to auto přiroste k srdci. Každopádně spousta částí auta jsou spotřební věci. Třeba čepy, brzdové desky atp. a ty člověk mění, mění se jednou za čas, nestojí to moc a nějakou dobu to vydrží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]