Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jizda na cervenou Praha prosecka

Od: skipi5677 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtel jsem se zeptat zda mate zkusenosti s krizovatkou na proseku jde o krizovatku viz odkaz: google.cz/...
dnes jsem jel z prace a nejak jsem prehledl svetla a mam takovy pocit ze jsem jel na cervenou nevyte zda tatto krizovatka v tomto smeru foti jake jsou s ni vase zkusenosti pripadne zda mohu cekat pokutu a body diky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No, pokud je ten snímek aktuální, tak tam kamery nejsou. Občas tu křižovatku projedu, ale kamer jsem si také nevšiml. Přitom jsou vcelku nápadné - viz:

technet.idnes.cz/...

tomibender*
hodnocení

0x

Tam jsem jel nedavno, žádné kamery tam nebyly, jen nevím, co jsou ty krabičky s tima IR diodama a písmenem na žlutém pozadí. Tady na venkově v Plzni takové věci nemáme *smich*

ujendys*
hodnocení

0x

Jak nějak přehlédl světla, ty seš pilot

hodnocení

0x

skipi, jak by Vám mohli přidělit body, když neví kdo řídil?

Buďte klidný a příště brzdit.

erikch*
Buďte naprosto vklidu-tahle křižovatka je o.k...kamery(+fotecky) jsou třeba na Pavlaku(I.P.Pavlova,Bulhar,Želivského,Vypich,pak Legerova,Sokolská(magistrála) zkratka exponované křižovatky ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]