Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhadné brzdy - Škoda Favorit

Od: novada* odpovědí: 8 změna:

Zdravim. Mam problém. Asi jsem krypl, nejsem si schopnej vysvětlit, čím to může být způsobeno. Na favoritu jsem dělal brzdy.. brzdí ale když brzdim pravou nohou tak to moc nebrzdí.. zkusil jsem zabrzdit levou a kurňa ono to valilo, že jsem si málem dal čelem o okno.. Co to je? je to jenom nějaký vjem? Nebo nemam cit v levé noze? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinhajek*
hodnocení

2x
Ano je to nohama.

hodnocení

1x

Potvrzuju - je to nohama... taky jsem jednou, netuším proč, potřeboval lehce přibrzdit a napadlo mě udělat to levou nohou... fakt nevím jak mě to napadlo, ale stalo se... no, a kamarádka na sedadle vedle zrovna upíjela z kelímku kávu *smich* naštěstí už nebyla horká *andel*

Pravá noha holt umí s citem mačkat a levá pouštět... :)

hodnocení

0x

To je zajímavé měXantie taky při brzdení pravou brzdí normálně ale při pokusu levou jsem minule proletěl sklem,teda skoro!

Je to tím,že levá se nepoužívá na citlivé brzdění.praváci v ní nemají takový cit!I když nevím ale asi levákům toto na pravé takový problém nedělá!

doplněno 27.05.14 17:27:

Teď mne tak napadlo-co jste dělal na brzdách? Odvzdušnil jste je potom po opravě nebo po výměněn desk našlapal?To by tomu odpovídalo,že jste pořádně neodzvdušnil a levou bez citu jdete na doraz kdežto prvou s citem a proto se zdá,že nebrzdí!

novada*
hodnocení

Odvzdusneny jsou dobre. Menil sem 24 let starou brzdovku a na to abych to cele protlacil tak sem zdelal 1,5 litru novy :D
doplněno 27.05.14 23:01: Jeste mi nejak uhynula hadicka podtlalu takze ji zitrabdam novou.. podtlak to delalo dobre i ho to udrzelo. Ale proste predstava o voze ve 100% stavu je silna.. tak menim co se da

hodnocení

0x

Pokud na ně dupnete levou nohou stejným způsobem jako na spojku,tak málem vyletíte oknem :),já se jednou přehmátla a při řazení stoupla na brzdu:)),pravou tak nezabrzdím ani kdybych chtěla...

novada*
hodnocení

To je super.. Aspoň vím, že se to neděje jen u mě. Sem si říkal.. hergot, asi posilovač v pytli, že když šlápnu levou tak se vzpříčí a vykoná větší tlak.. No je pravda, že to levou nohou brzdí jak ferrari a pravou se člověk musí namáhat aby vůbec zabrzdil.. :D

gumidek*
hodnocení

0x

To je nohama. Já to mám taky :)

ujendys*
hodnocení

0x

chce to jen cit nic víc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]