Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bonus 50 procent pri zmene pojistovny!

Od: laboum odpovědí: 4 změna:

Zdravim!

Jsem u pojistovny GENERALI.

Aktualne mam zakladni pojistku 5280,- a bonus 5% plus uzavrene havarijni pojisteni na 7300,-

Dozvedel jsem se o akci Ceske pojistovny ( ceskapojistovna.cz/...) kdy mi da 50 procent!

Toto je velice vyhodne, neb nas "nejlepsi ridic"(tata), ma bonus 45 procent.

Takze pokud bych presel od GENERALI k CESKE POJISTOVNE mel bych pojistku 6000 ale s bonusem 50 procent to dela 3000.

A ted! Pojistnou smlouvu mam platnou az do konce rijna. A babo rad!

Co ted?

Napadlo mne jedine, jak vypovedet smlouvu dle regule:

- zmena vlastnika? No 800 za prepis na nekoho jineho a 800 za prepis na mne opet 800.

- Jenze, lze na urade v tak kratke dobe (radove dny ci tydny) zmenit vlastnika a zpet?

- neni nutne pri zmene vlastnika dolozit doklad jako posjiteni?

- neni to soudne ci jinak napadnutelne?

Velice by mne zajimalo, zda toto nekdo neresil, nebo zda nema jiny napad/postup?

Diky

la Boum

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

0x

Včera ve 22:38 je tady odpověď na toto téma .Čtěte.

jarda2*
hodnocení

0x

Nejrychlejsi reseni je pres depozit - behem dne lze zmenit pojistovnu, stoji to jen stovku a dost behani na urad... Je potreba mit na pameti, ze stavajici pojistovna vetsinou vrati jen castku za cele predplacene mesice, jestli vubec (pokud neco plnila, tak asi nevrati nic! ) Takze si to spocitat pripadne se na to informovat.

hodnocení

0x

laboume, prosím, jak víte, že otec dostane bonus 50 %? Přečetl jste si pozorně text?

mip
hodnocení

0x

Zajděte do České pojištovny, řekněte jim, co potřebujete udělat... A oni Vám nenápadně a neoficiálně sdělí *frajer*, jak to udělat bez ohledu na to, kdy Vám končí povinné ručení u konkurenční pojišťovny a jak jej ukončit jinak, než 6 týdnů před koncem, jak to bývá obvyklé. *hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]