Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem, dnes jsem kvůli průsaku chladící kapaliny vymontoval z auta přírubu, která je připevněná k hlavě motoru pomocí 2 šroubů a mezi motorem a přírubou se objevil průsak tak jsem tuto součást musel vymontovat a budu kupovat movou. Jen by mě ale zajímalo, na co jsou tyto 2 snímače/spínače, které jsou v přírubě umístěny. Vysvětluji si to tak, že ten se 2 piny slouží ke spínání ventilátoru za chladičem a ten se 4 slouží k signalizaci teploty na přístrojovce a další 2 piny slouží ke komunikaci s ŘJ? nebo spíná 2 ventilátor? Nebo určuje dobu žhavení při startu studeného motoru? Děkuji za reakce, docela bych rád věděl, jak tyto věci fungují. Jedná se o tuto přírubu. Auto VW Transporter 1995, 1,9 TD 50 kW, motor ABL.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.